ÚJDONSÁG: VálaszÚt – Bátorság, bátorság!

Megjelent Szebelédi Zsolt zenekarának, a VálaszÚt-nak a legújabb dala Bátorság, bátorság! címmel. Ez a a Szent László életét bemutató zenés darabjuk első beharangozó videója.

„Dr. Varga Tibor tavaly ősszel keresett meg, hogy az általa írt versekből szeretne a jövőben egy Szent Lászlóról szóló zenés darabot írni. 16 verset zenésítettem meg, amiből 14-et választottunk ki. Ebből fog elkészülni a legújabb VálaszÚt nagylemez, ami a Szent László - Bátorság, bátorság! címet fogja viselni, és Tibor verseskötetének CD mellékleteként fog megjelenni reményeink szerint idén októberben.” - mondta Zsolt, a zenekar dobosa, énekese.

„Egy igazán sokszínű anyag lesz, ami szerintünk többet fog adni, mint egy átlagos lemez vagy koncert hangulat. Egyszerre lesz meg benne az erő, a dinamika, az érzelem, és az igaz történelem.” - tette hozzá.

 

 

A készülő lemez dalait hamarosan élőben is hallhatjuk. „Az első alkalom, ahol az új koncertanyagot fogjuk játszani július 28-án lesz Budakalászon, a Kós Károly Művelődési Házban. Várunk mindenkit!”

ATEMPO.sk