ÚJDONSÁG: Megjelent Miskovits Marci első klipje - Városkép

A TV2 fiatal műsorvezetőjének régóta dédelgetett álma válik most valóra azzal, hogy a nagyközönség is megismerheti rapszövegeit. Marci első megjelenése, a „Városkép” a budapesti éjszakákba nyer betekintést, a szám kollaborátora az angyalhangú Calidora.

Miskovits Marci mindössze 16 évesen kezdte műsorvezető karrierjét – először a VIVA TV, majd a TV2 képernyőiről köszönt vissza a hazai közönségre. A fiú a tévés karrierje mellett évek óta ír dalszövegeket, amelyek közül az első most vált kész produkcióvá. A „Városkép” alapját egy soul-lounge hangszerelés adja, amit a hip hop lüktetése járja át: az izgalmas ötlet Kosztolánszki Dominik és a székesfehérvári producer Smith nevéhez fűződik. A refrénben Calidora elbűvölő hangját hallhatjuk, aki szerzőként is részt vett a produkcióban.

A kellemes, nyári esték hangulatát hozó debütáló szerzeményt a budapesti éjszakák és egy különleges szerelem ihlették. A dal és a klip a 90-es évek hangulatát tükrözi, a videóban egy baráti társaság Budapest kultikus helyszínein átmulatott éjszakájába nyerhetünk bepillantást egy VHS kamerán keresztül.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

ATEMPO.sk