Újratervezés - A lemezeladási lista élen nyitott az új Rómeó Vérzik album

Négy év után megjelent a somorjai Rómeó Vérzik új lemeze Újratervezés címmel. Nem véletlen a névválasztás, hisz több fronton is új irányt vett a zenekar. Kiadót váltottak és visszatértek régi zenei producerükhöz is, Scheer Viktorhoz.

Nagy siker, hogy a megjelenés hetén a magyarországi lemezeladási lista élén nyitott a felvidéki banda újdonsága, amihez gratulálunk :-)

Nyár van végre! - az Ukk&Roll Fesztivál hivatalos himnusza

A hetedik stúdióalbum tizenegy dalt tartalmaz. A szövegeket Koppány és testvére Kovács "Kowa" László (ex Rómeó vérzik tag) jegyzi. A közreműködők között ott van Bohus Zumi Zoltán kitűnő zongorista is.

 

Újratervezés

Tracklista

1. Nyár van végre!
2. Újratervezés
3. Keresek egy testet
4. Örökké álom
5. Még, még, még!
6. Mindent megbocsájt
7. Rozsdás tálca
8. Jól vigyázz!
9. Két X után
10. Kell egy újabb álom
11. Mindent megbocsájt (akusztikus verzió)

 

A dedikált CD továbbra is kapható a zenekar és a kiadó honlapján. A hét elején pedig az online felületeken is elérhetővé vált az újdonság (Spotify, DeezeriTunesGoogle PlayAmazondalok.hu)

A kiadó jóvoltából a teljes lemez a Youtube-on is meghallgatható, de érdemes a zenekart támogatni a megvásárlással, hogy újabb klipeket készíthessenek és újabb lemezt adhassanak ki ;-)

 

 

A Rómeó Vérzik-kel élőben augusztus 3-án Kamocsán a GastroFest-en, 18-án a nagyudvarnoki RockFeszt-en, majd a hónap végén, augusztus 26-án Alsóörsön, a Zorall Sörolimpián találkozhatunk.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk