A DAL 2018: Vastag Tamás - Ne hagyj reményt

Vastag Tamás

Kevesebb mint két hét múlva, 2018. január 20-án, 19.30-kor elrajtol a A Dal 2018 első adása. Tovább folytatjuk a 30 kiválasztott dal bemutatását, melyek részt vesznek az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előválogató show-jában.

A következő Vastag Tamás Ne hagyj reményt című dala, melynek zeneszerzője Sztevanovity Krisztián, szövegírója Sztevanovity Dusán.

Vastag Tamás Veszprémben született. Édesapja egyetemi professzor, édesanyja tanítónő. Két bátyja van: Vastag Balázs és Csaba. Utóbbival közösen írta be magát a magyar zenei történelembe az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutatójának köszönhetően.

SZAVAZZ A DAL 2018 KEDVENCÉRE!

Vastag Tamás 2011-ben Keresztes Ildikó nagylemezén énekelt Király L. Norbert és Takács Nikolas társaságában.

Nevéhez több díj is fűződik: az Őrizd az álmod című dala lett az év legjobb magyar videóklipje a Transilvanian Music Awards szerint, ugyanez a dal 2012-ben Fonogram-díjat kapott, az év dala lett.

Az előadó énekesi pályája mellett színészi karrierjét is építette: számos produkcióban lépett színpadra fő- és mellékszereplőként.

2013-ban az énekes bekerült A Dal műsorába, Holnaptól című dalával egészen a döntőig jutott, a negyedik helyen végzett. Tamás nem adta fel, egy évvel később ismét megmérette magát, Miss One Smile című dalával A Dal 2014 show elődöntőjéig jutott.

 

 

ATEMPO.sk / A DAL