A DAL 2018: Leander Kills - Nem szól harang

Leander Kills

Bemutatjuk a Leander Kills Nem szól harang című dalát, mely részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál 2018. január 20-én, 19.30-kor a Dunán induló magyar előválogató show-jában, A Dal 2018 versenyben.

Immár harmadik alkalommal száll versenybe a győzelemért A Dal színpadán Köteles Leander, a Leander Kills frontembere. A fiatal zenész először 2013-ban mutatta meg zeneszerzői tehetségét A Dalban, akkor a Keresztes Ildikónak írt Nem akarok többé játszani című szerzeményével. Az énekesnő előadásában egészen a döntőig jutott a dal.

SZAVAZZ A DAL 2018 KEDVENCÉRE!

Köteles Leander korábban a Leander Risinggal indult A Dalban, a 2015-ös évadban Lőjetek fel című dalukkal neveztek a zenei versenyre. Két évvel később már új formációjával, a Leander Kills zenekarral indult A Dal 2017-ben, ahol Élet című szerzeményükkel a döntőig jutottak.

A Leander Kills zenekart Köteles Leander alapította 2015-ben. A zenekar tagjai: Czifra Miklós és Vermes András gitár, Jankai Valentin dob, az énekes és basszusgitáros szerepét Köteles Leander tölti be, aki a dalokat és szövegeket is szerzi.

Az energikus előadásáról híres Leander Kills 2018-ban a Magyarország legjobb dala címre pályázik a Nem szól harang című dalával, melynek szövegét és zenjét is a frontember írta.

 

 

ATEMPO.sk / A DAL