KLIPPREMIER: Gáspár Laci – Az autómban

Több mint három év után megérkezett Gáspár Laci legújabb klipje Az autómban címmel. A videóban felesége, Niki is feltűnik.

 

 

A balassagyarmati születésű Gáspár Laci egy iskolai Ki Mit Tud? versenyen aratta első zenei sikerét, ahol az ének kategória nyerteseként basszusgitárral ajándékozta meg az iskolaigazgató. A hangszerrel ismerkedve fedezte fel Marcus Miller, Jaco Pastorius és George Benson muzsikáját, amely a későbbiekben alapvetően meghatározta zenei ízlésvilágát. Játszott később jazz-zenekarban, és énekelt gospel-kórusban is, de aztán az énekléssel felhagyva évekig fizikai munkásként kereste a kenyerét.

Családja unszolására nevezett be a Megasztárra, és bronzérmeseként kiérdemelte a 2004 legjobb férfihangja címet. 2008-ban főszerepet kapott a Madách Színház József és a színes, szélesvásznú álomkabát című musicaljében. Kétszer vihette haza az év legjobb férfi előadójának járó gömböcskét a VIVA Cometről, kétszer érdemelt Fonogram-díjat, de elismerték a Bravo és a Popcorn olvasói is. 2010-ben jelent meg 5. stúdióalbuma Nélküled semmi nem vagyok címmel.

Szerepelt A DAL-ban, A nagy duettben, megnyerte a Sztárban sztár harmadik évadát, valamint 2016-ban és 2017-ben is az X-Faktor zsűrijében ült. 

ATEMPO.sk