Ők lépnek fel A Dal 2018 harmadik válogatóján – hallgasd meg a dalokat

Szombaton este folytatódik A Dal 2018: a közmédia dalválasztó showjának harmadik adásában is tíz előadó lesz látható és hallható élőben a Duna televízióban. Ezzel a válogatóval bezárólag mind a 30 produkció bemutatkozik, és kap egy szeletet az országos figyelemből.

SZAVAZZ A DAL 2018 KEDVENCÉRE!

Ezeket a dalokat hallhatjuk majd a műsorban:

#yeahla ft. Eszes Viki: 1 Szó Mint 100

Andy Roll: Turn the lights on

Gulyás Roland - Hypnotized

Ham ko ham: Bármerre jársz

Horváth Cintia & Balogh Tomi: Journey (Break Your Chains)

Horváth Tamás: Meggyfa

Maszkura és a Tücsökraj: Nagybetűs szavak

Nova Prospect: Vigyázó

Szőke Nikoletta, Kökény Attila, Szakcsi Lakatos Róbert: Életre kel

Tolvai Reni: Crack My Code

 

Ezúttal Balázs Fecó, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes, zenész és Janicsák Veca, Fonogram-díjas énekesnő készül egy varázslatos duettel.

A közmédia hetedik dalválasztó showjának zsűrijében Frenreisz Károly, az LGT és a Skorpió zenekar alapító tagja, Kossuth-díjas rockzenész; Both Miklós Fonogram- és Budai-díjas zeneszerző, népzenegyűjtő; Schell Judit Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész és Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa szerepel.

Az ötödik zsűritag idén is a közönség, amely pontozhatja a dalokat és szavazhat kedvencére A Dal-alkalmazáson keresztül; utóbbi Android és iOS platformon is elérhető. Az érdeklődők az alkalmazásban híreket, aktualitásokat olvashatnak a műsorról, követhetik a zsűritagok által adott pontszámokat és a közönségszavazatok alakulását is.

A Dal 2018-ba harminc produkció jutott be. Az első három válogatóból hatan-hatan, összesen tizennyolcan kerülnek a két elődöntőbe, amelyeket február 10-én és 17-én tartanak. A február 24-i döntőbe nyolc versenyző jut be.

Szombatonként 20.30 órakor Rátonyi Krisztával és Fehérvári Gábor Alfréddel, Freddievel együtt kereshetik tovább a Duna televízió nézői Magyarország legjobb dalát.

ATEMPO.sk / MTI