PREMIER: A The Butchers zenekar új klippel jelentkezik - I always come back

A somorjai The Butchers egy év után újabb klippel jelentkezik, amely az I always come back című dalukhoz készült. A szám a második lemezükön található, amely még 2015-ben jelent meg.

A videoklipet ezúttal is Viktor Halan készítette. A kültéri felvételeket 2017 nyarán forgatták Tejfalun, 2018 februárjában pedig a somorjai Városi Művelődési Központban forogtak a kamerák, ahol a zenekar próbaterme is megtalálható.

A banda az új videoklippel szimbolikusan lezár egy korszakot, mivel dobosuk Andrej Jošt családi kötelezettségei miatt szüneteltetni szeretné az aktívabb zenélést.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A zenekar ezen kívül egy másik újdonsággal is készül: április 8-ra tervezik debütáló Train to freedom (2013) című lemezük újrakiadását, mely új keverésen és masteringen eset át. Az album kezdetben csak online formában fog megjelenni olyan szolgáltatóknál, mint a Spotify vagy az iTunes, a fizikai kiadást a zenekar később fogja megvalósítani.

 

A The Butchers nemrég a hivatalos facebook oldalukon nyilvánosságra hozta tavaszi koncertjeik dátumait is. Pozsonyon és Dunaszerdahelyen kívül ellátogatnak Nyitrára és Bazinba is. A fellépések során a régebbi dalok mellett felcsendülnek új szerzemények is.

Legközelebb a zenekar a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban ad közös koncertet a Rockefellassal és a Túlontool zenekarral.

Koncertek

Március 23. - Dunaszerdahely - Soul Hunter Music Club
Április 07. - Nyitra / Nitra - Čudný pohľad Pub
Április 27. - Pozsony / Bratislava - Flame Music Bar 
Május 12. - Bazin / Pezinok - Rock bar u Švarca
Május 18. - Dunaszerdahely - NFG Klub

ATEMPO.sk