Hét év után Sade új dallal jelentkezik - Flower of the Universe

Sade

A hosszú évekre eltűnt Sade új száma szerepel Ava DuVernay Időcsavar című filmjében. A Madeleine L'Engle fantasy sci-fije nyomán forgatott filemet április 12-től játsszák a magyar mozik.

Az R&B-sztár Sade az amerikai bemutató előtt hozta nyilvánosságra a produkcióhoz Ava DuVernay felkérésére készült új dalát, amelynek címe Flower of the Universe (Az univerzum virága).

 

 

Sade utolsó albuma, a Soldier of Love 2010-ben jelent meg, egy évvel később pedig The Ultimate Collection címmel adtak ki korábbi számaiból válogatást.

DuVernay filmjét nagy érdeklődés övezi zömmel női szereposztása és produkciós csapata miatt. A sci-fi sztárjai között látható majd Reese Witherspoon és Oprah Winfrey is.

DuVernay a közösségi médiában mondott köszönetet Sadénak a film betétdaláért. "Királynő vagy és látnok, szeretünk téged" - fogalmazott a Twitteren.

A film zenéjét Ramin Djawadi, a Trónok harca zeneszerzője komponálta. A produkcióban Sade dalán kívül Sia, Kehlani, DJ Khaled és Demi Lovato, Chloe x Halle és a FreeStyle Fellowship is hallható lesz.

ATEMPO.sk / MTI