20 ezer felett a Rómeó vérzik legújabb klipje – hétvégén két koncert Felvidéken

Az M2 Petőfi TV Én vagyok itt c. műsorában debütált a Rómeó vérzik legújabb klipje, melyet az Örökké álom dalra forgattak. A videó alap tematikája a tűzoltók élete körül forog.

A mai nap a klip átlépte a 20 000 megtekintést a legnagyobb videómegosztón.

„A klipben szerettük volna előtérbe helyezni a tűzoltók munkáját, ebben nagy segítségünkre voltak a somorjai tűzoltó barátaink. A klipet a városi tűzoltószertárban forgattuk.” - mondta Koppány, a banda frontembere.

„Bíró Máté rendezővel azt találtuk ki, hogy a videóban váltakozzanak a mozgó és az álló képek. Szerintem jó kis kontrasztot sikerült összehoznunk. Köszönjük a somorjai tűzoltóknak, külön kiemelném Ürge Lajos parancsnokot, aki sokat segített a szervezésben is.”

 

 

Hétvégén Felvidéken folytatódik az Újra négyen turné-juk. Pénteken Komáromban, szombaton pedig Dunaszerdahelyen találkozhattok a bandával. Vendég az Igorz. A koncertsorozat zárása a Barba Negrában lesz a Kalapács zenekarral közösen.

Májusban pedig hosszú idő után a Rómeó vérzik Közép-Szlovákiába is ellátogat, méghozzá Újbástra, ahol a Hazajáró hétvége és Majális keretében lépnek színpadra 5-én.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk