ÚJDONSÁG: Rúzsa Magdi - Légzés

Megjelent Magyarország kedvenc énekesnőjének, Rúzsa Magdinak vadonatúj felvétele. A nyári atmoszférát teremtő dal a többszörös platinalemezes, MTV EMA, Comet- és Artisjus-díjas díva első megjelenése a Fonogram-díjas „Érj hozzám” című nagylemeze óta.

Magdi az új számról így nyilatkozott: „Azt gondolom, hogy nagyon Magdis, és pont azt a nyári hangulatot árasztja, amit szeretek. A „Légzés” arról az érzésről szól, amit minden ember keres. Ez egy szerelmes, de dübörgő dal, és nagyon várom, hogy a koncerteken együtt énekelhessem a közönséggel. Remélem, hogy mindenki átérzi majd ezt a túlfűtött, mégis könnyed érzést, ha hallja a Légzést!”

A díva szóképekben gazdag dalszövegéhez a zenét Szakos Krisztiánnal együtt szerezte, akivel közösen írt dalaik, mint az „Éden” és a „Jel”, egytől egyig toplistás közönség-kedvencek lettek.

Az új dalhoz készült gyönyörű videóklip helyszíneként Varró Zoltán sztárdizájner enteriőrje szolgált, mesés hangulatot kölcsönözve az alkotásnak. A szemet gyönyörködtető képi világ akár egy festmény, amelyen Magdi szebbnél szebb ruhakölteményekben ragyog, miközben egy fiatal táncospár szerelmes mozdulatai varázsolják el a nézőket.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Magdi pályája 2006-os Megasztár győzelme óta töretlenül ível felfelé. Hegyeket megmozgató, különleges hangjával arénákat tölt meg és szinte minden dala a toplisták élére tör. Azonnal felismerhető karcos hangja, a zene és közönsége iránti szeretete és alázata, a megújulásra való törekvése, valamint energikus és átütő színpadi jelenléte egyaránt fontos szerepet játszanak abban, hogy Magdi Magyarország elsőszámú női előadója.

Februári teltházas arénakoncertjeit több, mint 26 ezer rajongó látta. Felvidéken júniusban Somorján és júliusban Kürtön is találkozhatunk vele.

ATEMPO.sk