ÚJDONSÁG: Mészáros Tamás és Nyitrai Eszter egy duettel rukkolt elő – Indulnod kell

Fél év után új dallal jelentkezik a keszegfalvi Mészáros Tamás. Az énekes ezúttal egy duettel lepi meg a rajongókat Indulnod kell címmel.

„Még tavaly keresett meg engem az egyik utazói közösségből az ismerősöm, hogy szeretnének egy közösségépítő dalt a csapatnak. Egyből arra gondoltam, hogy akkor ez valamilyen összetartást, segítőkészséget sugalló dalnak,,kellene" lennie. Megbeszéltük a részleteket és mivel annak a közösségnek egy énekes hölgy is a tagja, innen jött az ötlet, hogy készüljön egy duett.

Nyitrai Eszter így lett a produkció része és véleményem szerint annyira jól sikerült, hogy sokkal többet ért el már most a szerzemény, mint amire valaha is számítottunk.” - árulta el Tamás.

A dal számos rádióban hallható Magyarországon, a Muravidéken, illetve Felvidéken, és hamarosan a televízióban is feltűnik.

Ezúttal is Pécsváradi Zoltán a dal zeneszerzője és szövegírója. „Ő belelát a lelkembe, pontosan tudja, hogy mit szeretnék. A dal egyébként az összetartozásról, egymás megsegítéséről, biztatásáról és arról szól, hogy merjünk menni, elindulni az úton az álmaink, céljaink után.”

 

Hallgassuk meg mi is ezt az újdonságot:

 

Mészáros Tamás naptára mindig sűrű. Színház, koncertek, fellépések. „Ebben az évben is lesznek új produkciók, amelyben láthat majd a közönség. A Macskafogó előadást például május 29-én Felvidéken, Érsekújvárban is bemutatjuk. Ebben az előadásban én alakítom a főhőst, Mr. Grabowskit. Készülőben van egy saját akusztikus műsorom is, amelyet Fecske Dávid kollégámmal viszünk majd színpadra. A dalaimat mutatjuk be akusztikus formában.”

A végére pedig egy igazán jó hír. „Nagy öröm számomra, hogy Szolnoki Péterrel, a Bon-Bon együttes énekesével készül egy közös duett. A szövegét Duba Gábor írja, aki a Bon-Bon dalok legtöbbjét is jegyzi.”

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk