Kisfiáról énekel Gáspár Laci új dalában - Végtelen tenger

Megjelent Gáspár Laci új dala, amellyel betekintést nyerhetünk egy kicsit a magánéletébe. A Végtelen tenger című szerzemény kisfiához, Noelhez íródott, a hozzá készült videóklip pedig soha nem látott családi fotókból áll.

A kétszeres Comet- és Fonogram-díjas, platina- és aranylemezes énekes karrierjét már 13 éve kísérhetjük figyelemmel, amikor a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorában az első évad legjobb férfi hangjaként a 3. helyen végzett. Gáspár Laci részt vett az idei év egyik legjobban várt szuperprodukciójában, a Sevenben, akikkel 2018 áprilisában meghódították a Papp László Budapest Sportarénát.

Az X-faktor mentor új szerzeményének zenéjét maga írta, a hozzá tökéletesen passzoló szöveget pedig Lombos Márton jegyzi. A „Végtelen tenger” egy funky elemeket tartalmazó életvidám popdal, amelynek a középpontjában Laci imádnivaló kisfia, Noel áll, aki hamarosan második szülinapját ünnepli. Legutóbb megjelent trackje feleségéhez, az észbontóan dögös Nikihez íródott, akivel a rivaldafény ellenére ritkán mutatkoznak együtt a publikum előtt, mégis főszereplőként mutatkozott be Laci Az autómban című dalában, amely már többszázezres nézettségnek örvend.

Hallgassátok meg hogy szól a Végtelen tenger.

 

 

ATEMPO.sk