FRISS: Itt az AWS első új dal az Eurovízió után - Hol voltál?

A májusi lisszaboni dalverseny után sem volt megállás a modern metált játszó ötfős bandának. Amellett, hogy hatalmas koncertet adtak a Budapest Parkban az Apey & the Pea zenekarral több ezer ember előtt, zavartalanul folytatták vidéki klubturnéjukat és belevágtak a fesztiválszezonba is, miközben egy pillanatra sem álltak meg az új lemez munkálataival, ami idén októberben fog megjelenni.

Az albumra természetesen felkerül a nagysikerű, Eurovíziót megjárt Viszlát nyár, de az új single is, a Hol voltál?, amely az első 2018-as AWS szerzemény, és egy mérges klippel együtt robbant, tele dühvel és tehetetlenséggel.

A klip képi világát Bessenczi Richárd álmodta meg, aki hétköznapi embereket állított szembe a zenekar tagjaival - ahogy egymás számára észrevétlenül léteznek a tehetetlenségben.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A Hol voltál? élő premierjére már nem kell sokat várni: július 18-án a Barba Negra Trackben ad önálló koncertet a zenekar, ahol most először ez a dal is elhangzik majd.

Ezután pedig folytatódnak a nyári kalandok, ott lesznek a Gitármánia Táborban és a felvidéki Rockfeszten is. A sorban az augusztus 3-i németországi Wacken Open Air fesztiválos fellépésük lesz a kiemelt dátum - ide a szervezők az Eurovíziós szereplése alapján hívta meg az AWS-t, ami alatt folyamatosan támogatta a srácokat a fesztivál stábja közösségi oldalain.

ATEMPO.sk