A Benjamin Gabe Rómában koncertezik – itt a legújabb daluk

A dunaszerdahelyi Benjamin Gabe, Madari Gábor és Gerő Jani közös projektje hétvégén Olaszországban ad koncertet.

Az alternatív rockot játszó formáció a római The Yellow Bar-ba kapott meghívást, ahol július 28-án, szombaton 22.00 órától hallhatjuk őket.

„Az internetnek köszönhetően találtak ránk és kerestek meg. Hallották a legújabb dalunkat, amely már nagy örömünkre egyre több helyre elkerült.” - tudtuk meg Gábortól.

A koncerten saját dalaikat adják elő egy-két egyedi feldolgozással körítve. Hallhatjuk majd a Part of Me, a The L, a New Tomorrow és a legújabb Speed of Light című szerzeményüket is.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A klippel debütált dal az előfutára a zenekar soron következő kislemezének, amely szeptemberben lát napvilágot.

A Speed of Light arról szól, hogyan álljunk szemben a lehetetlennel, bármit is jelentsen az. „Mindenkinek vannak olyan belső, vagy külső korlátai, amiket szeretne legyőzni. Sokszor ezek az ember számára akár lehetetlennek is tűnnek. A dal azt a fajta élni és küzdeni akarást jelenti, amely számunkra nem csak egy életfilozófia, hanem zenekarunk egyik fő üzenete is. Mi igenis repülni akarunk, méghozzá fénysebességgel. A videóban szereplő Tanka Barnabás nagyszerűen szimbolizálja mindazt, amit el szerettünk volna mondani." - tette hozzá Gábor, a zenekar frontembere.

Az újdonságot a Petőfi és Pátria rádión kívül Olaszországban, Hollandiában, Angliában és az USA-ban is játsszák rádiók.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk