PREMIER: Új dallal jelentkezik Haizok Melinda – Bennem él

PREMIER: Új dallal jelentkezik Haizok Melinda – Bennem él

Megjelent a csallóközi Haizok Melinda legújabb dala Bennem él címmel, melyhez Nagymegyeren egy klip is készült.

A videót a Gerő-fivérek, Zoltán és János, vagyis a Moony Cinema készítette, helyszínül pedig a nagymegyeri Plauter-kúria szolgált. „Csodás környezetben egy szép nyári napon forgattunk és igazán színes csapatunk volt, hiszen a klip egy lány életének különböző szakaszait mutatja be. Gyermekként, tinédzserként, fiatalabb és érettebb felnőttként egyaránt találkozunk a főszereplővel” – árulta el Melinda.

A videóklipben gyermekként Pálfy Bellát, tinédzserként Szabó Emmát és Szűcs Mártont, a dunaszerdahelyi Novus Ortus diákszínpad tagjait láthatjuk, de az énekesnő szülei is feltűnnek az erős színekkel és érzelmekkel teli képkockákon. A Bennem él zenéjét egyébként az Arizóna zenekar frontembere, Gasparik Fecó szerezte, akivel Melinda évek óta együtt dolgozik. A szöveget maga az énekesnő jegyzi.

„Egy élettörténet rövid szeleteit mutatjuk be négy és fél percben. Azt remélem, hogy sokan érzik hozzám hasonlóan közelinek a gyermekkori álmokat, amelyek megvalósulásától ugyan gyakorta távol kerülünk, de éppen a szeretet megtalálása a legfontosabb része életünknek minden korban” – árulta el a dalszerző.

 

 

Melindával többek közt Nagyudvarnokon is találkozhatunk az augusztus 12-én megrendezett IV. Családias Falunapon.

ATEMPO.sk