Takács Nikolas és Robert Burian új közös dala: Higher Ground

Takács Nikolas, Robert Burian - Higher Ground

Új dallal jelentkezett a galántai születésű Takács Nikolas, aki a magyarországi X Faktornak köszönhetően már a sikeres előadók közé tartozik.

Ezúttal a szlovákiai zenei piacot próbálja meghódítani Robert Burian DJ és producer közreműködésével, akivel elkészítették a Higher Ground című nyári slágert. A videót Budapesten és Bécsben rögzítették.

 

 

A dalt a nemrég interjút adott Tóth Zoli hangmérnökkel közösen vették fel, aki elmondta, hogy Nikolasszal még Budapesten ismerkedtek meg, mikor egy osztályba végezték zenei tanulmányaikat. Már több alkalommal volt lehetőségük együtt dolgozni zenészként és zeneszerzőként is. Robert Buriannal még csak fél éve dolgoznak együtt, de azóta nagyon jó barátok és munkatársak is lettek. Minden új dalát már közösen készítették el. „Mindkettőjük nagyon profi, pontosan tudjak mi a feladatuk és ezáltal könnyen, gyorsan és stabilan tudunk együtt dolgozni.” - tudtuk meg Zolitól

Nikolasnak eddig három albuma jelent meg, melyek között van arany és platina lemez is. Több neves magyarországi zeneésszel is dolgozott már együtt, mint például Babos Gyula, Tony Lakatos, Emilio, Charlie és Solti János.

 

 

ATEMPO.sk