HALLGASD MEG! A dunaszerdahelyi Senel az X-Faktor mentorainak írt dalt

Nemrég tette közzé a dunaszerdahelyi Senel Deniz azt a dalt, amelyet az X-Faktor tehetségkutató táborában adott elő.

„Ez a feldolgozás akkor készült, amikor megtudtam, hogy bejutottam a táborba. A szerkesztőség ötlete volt, hogy a német Arat egy dalához nyúljunk hozzá, amihez, mikor haza jöttem az előválogatóról rögtön saját szöveget is írtam.”

A Mentordal a tehetségkutató négy mentorának, mentorához szól. Hallgassátok csak:

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

De hogy hogyan is zajlott a verseny, arról Senel mesél kicsit:

Az előválogató után 15 dalt kellett választanom, majd mindet be is tanulni a táborra. Csoportos feladattal indult a verseny, amikor négyen adtunk elő egy dalt. Akkor ismertem meg Klaudia Radičovát is, akivel együtt álltunk színpadra. Bruno Mars Feat. Cardi B - Finesse című slágerét kellett 24 óra alatt összecsiszolnunk és előadni a Mentoroknak.

Hárman jutottunk tovább, majd jött a székes feladat. Itt két dal közül választhattam: a Fekete Vonat - Hol van az a lány, valamint a saját dalom, a Mentordal. Én természetesen a sajátomat választottam, de sajnos nem úgy sikerült, ahogyan azt elképzeltem így befejeződött számomra a tehetségkutató.

De 7000-ből sikerült bejutnom az első 50-be, és nekem ez már egy nagy siker.”

Több felvidéki is feltűnt az idei műsorban, de egyedül a párkányi Szekér Gergőt láthattuk az élő adásokban.

A X-Faktor Senelnek egy nagyon jó tapasztalat volt. „Olyan embereket ismertem meg, akiket soha nem felejtek el, közöttük a mostani döntősöket is. Sok tapasztalatot, s barátot szereztem. Szinte haza sem akartam jönni, annyira jó volt ott a hangulat, mindenki úgy szerette egymást, mint ha testvérek lennének, közben versenytársak voltak.”

Az énekes rapper már a jövő évet tervezi. „Egy kislemezt szeretnék kiadni, 16 év zenélés után már itt lenne az ideje :-) És 2019-ben ismét indulok az X-Faktorban, de egy teljesen más stílussal.”

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk