PREMIER: Nézd meg Mészáros Tamás koncertfilmjét

Karácsonyi ajándékként Mészáros Tamás elérhetővé tette az Indulnod kell című koncertfilmjét a legnagyobb videómegosztón. A felvidéki énekes, előadóművész azon dalaiból láthatunk ízelítőt, amelyek eddig megjelentek album, vagy kislemez formájában.

„Ezek azok a szerzeményeink, amelyeket már játsszák a rádiók, láthatóak a televízióban is. Akartunk egy összefoglaló kisfilmet, amelyen ráadásul azokkal a barátaimmal, zenésztársaimmal szerepelek, akik a legközelebb állnak hozzám.” - árulta el Tamás.

Az Indulnod kell koncertfilmen többek között azok a színészek is feltűnnek, akikkel Tamás együtt játszik a Magyarock Dalszínházban.

 

Mészáros Tamás

 

„Nekem személyes kedvencem az „Indulnod kell” dal, amelyet duettben adunk elő Tamással. Jelenleg a legtöbbet játszott Mészáros Tamás dal egyébként. Ha kellene mondanom egy másikat, akkor az a „Táncolj” című lenne. A könnyed latinos muzsikára mindig mindenki megmozdul. Nagyon jó így együtt zenélni ezzel a csapattal.” - mondta Tar Gabriella, előadóművész.

A dalok mellett egy izgalmas riportbeszélgetést is hallhatunk a filmben. A koncertet a komáromi Jókai ligetben rögzítették, míg a beszélgetés Fenyvesi Zoltánnal a Monostori Erőd falai között készült.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A koncertfilm továbbra is beszerezhető fizikai formában is az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen.

EZ, ATEMPO.sk