A DAL 2019: yesyes + Walston - Incomplete

Szabó Ádám zenekarának, a 2018-as DAL döntős YESYES-nek Incomplete című dala egy Los Angeles-i Youtube csatornán került bemutatásra, ami több, mint 23 millió feliratkozóval rendelkezik világszinten.

A dalt egy fiatal producerrel, Danka Dáviddal (WALSTON) közösen írták, aki korábban már eljuttatta az együttest a nemzetközi csatornára, az I Let You Run Away című dalukhoz készített remixszel. A szöveget Halász Péter írta.

A szerzemény bejutott A DAL 2019-es 30-as mezőnyébe is és részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál 2019. január 19-én, 19.30-kor a Dunán induló magyar előválogató show-jában.

 

WALSTON a 2017-es DAL versenyen figyelt fel a zenekarra, majd ezután készítette el az ’I Let You Run Away’ című dal remixét, ami már átlépte a 4 300 000 megtekintést!

 

A yesyes formációt 2015-ben Szabó Ádám dalszerző-énekes-harmonikás és Katona Tamás dobos alapította, akiket korábban A Dal című műsor hozott össze.

Zenéjükre elsősorban John Newman, a Rudimental és a Coldplay volt nagy hatással. Az elektronikus hangzásvilágban pedig valóban különleges összhangba kerül az ének, a zongora, a harmonika és a dob együttese.

 

 

ATEMPO.sk