Itt az Ismerős Arcok legismertebb dala új verzióban és DAC szurkolókkal – Nélküled

Ismerős Arcok

A népszerű Ismerős Arcok zenekar 12 év után ma bemutatta kultikus dalának új, szimfonikus változatát, amely egészen más hangulatot kölcsönöz neki. Az érzelmeket fokozza a hozzá készült klip is, ahol feltűnnek a DAC focicsapat szurkolói is.

A zenekar megalakulásának 20 éves jubileumát egy szimfonikus koncertturnéval ünnepelte. Ebből az apropóból egy szimfonikus koncertlemez is napvilágot lát június 22-én Egy vérből valók vagyunk címmel.

A lemezen kap helyet a Nélküled új verziója is, melyben az Inspired Symphony Zenekar, a Vasas Művészegyüttes Vass Lajos Kórusa és Cseh István működtek közre.

Ez a dal különös jelentőséggel bír, főleg a határon túli magyarok számára és az évek során többek közt a dunaszerdahelyi DAC focicsapat himnuszává is vált. Ennek is köszönhetőek a felvételek az új klipben, aminek azt hiszem mindnyájan örülhetünk.

 

 

A zenekarral több alakalommal is találkozhatunk majd felvidéken a közeljövőben, Tornalján június 1-én koncerteznek, de június 15-én a Zsigárdi Napokon is színpadra állnak.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk