ÚJDONSÁG: Magyar dallal jelentkezik a yesyes - Nemesfém

ÚJDONSÁG: Magyar dallal jelentkezik a yesyes csapata - Nemesfém

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő yesyes zenekar a második magyar számával veti bele magát a fesztiválszezonba! Legújabb daluk a Nemesfém címet kapta, és azokról a helyzetekről szól, amikor a nehéz körülmények a legtöbbet hozzák ki az emberből!

A yesyes legújabb zenéje a Száraz Bence által megálmodott magyar dalszöveggel lett teljes:

"Azt szerettem volna megfogalmazni, hogy az emberek hajlamosak megfeledkezni arról, hogy mennyi feszített munka, és küzdelem van egy-egy eredmény mögött. A dalban megjelenik a megállíthatatlan makacs elszántság, a sikerrel járó adrenalin, és az a tudat is, hogy ennek ára van – méghozzá nem is kicsi. A refrén pedig azt üzeni, hogy a potenciál valójában mindenkiben megvan! Az már a mi döntésünk, hogy megéri-e nekünk, hogy a nehezebb utat válasszuk, ami viszont messzebb visz.” - mesélte Bence.

„A dal számomra a motivációról szól. Ha hiszel magadban és az álmaidban, akkor bármit el tudsz érni, akárki is próbál visszahúzni, vagy hátráltatni!”- árulta el Katona Tamás, a yesyes dobosa.

A srácok idén a BRAINS zenekarral indultak országos turnéra, aminek májusi állomásaként az egyik legnagyobb szabadtéri színpadon, a Budapest Parkban is játszhattak. A fiúk számára ez a koncert maga is egy valóra vált álom, így nem is volt kérdéses, hogy a dalhoz a fellépésről készített felvételekből készítettek Lyrics videót! A videót Kovács Péter filmezte és vágta, Vörös Benjámin feliratozta és animálta.

 

 

A yesyes kedden, a Nemzeti Összetartozás Napján az Akvárium Klubban ad koncertet a somorjai The Butchers-el közösen.

ATEMPO.sk