PREMIER: Megérkezett a túlontool új klipje - Képtelen képek

Ahogy azt ígérték a srácok, megérkezett a fesztivál szezon előtt a gútai túlontool második klipje. A négytagú raprock banda ezúttal is egy friss dalhoz készítettek kisfilmet.

A Képtelen képek szövegét a frontember, Marosi Róbert írta, a zenéjét pedig közösen gyúrták össze.

„A videó alapötlete a dobosunk, Ákos fejéből pattant ki és ezt Száraz Pista barátunkkal közösen csiszoltuk a végleges formára. A technikát Kiss 'Öcsi' Gergely hozta és ő is videózott Pista segítségével. Forgatás egyik helyszínét Kürti Zsolti biztosította, a másikat pedig Gál Andrea és a gútai Szabadidőközpont. Vágásért, úgy ahogy az előző videónál, Ákos felelt, de Pista és Öcsi is segítettek neki.” - árulták el a srácok.

INTERJÚ A ZENEKARRAL

A klip egy történetet mesél el, melyben a főszereplő bármelyikünk lehetne.

„Egy olyan témát boncolgatunk, amely sajnos elég gyakori. Szinte mindenkinek volt egy olyan családtagja, barátja, ismerőse, aki önkezével vetett véget az életének. Ezt nagyon nehéz feldolgozni és megbocsátani is. Ahogy a klip is azt szeretné szemléltetni, hogy mindig van egy jobb végkifejlet. Az öngyilkosság nem megoldás, ezért vannak ott a családtagok és a barátok, akikre minden helyzetben lehet számítani.”

És akkor nézzétek meg a komoly témájú kisfilmet.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A srácokkal legközelebb június 22-én a Kattancs Fesztiválon találkozhatunk, majd a Martfeszten, Rockfeszten és a Gombaszögi Nyári Táborban is bemutatkoznak.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk