PREMIER: Megérkezett a jubileumi szederFESZT hivatalos dala

szederFESZT

Ahogy azt már megszokhattuk, a szederFESZT zenei-kulturális fesztivál szervezői rendszeresen egy pörgős fesztivál-dallal is felvezetik az eseményt.

„Házi” zeneszerzőjük, a még mindig nagyon fiatal Zatyko Dávid, aki ZAITEX néven vált ismerté meghozta az idei fesztivál „himnuszát”. Ajánljuk mindenkinek, aki a felvidéki Csábra készül, akár közelről, akár távolról, hogy majd egy jót bulizhassanak a koncerteken. De nem csak nekik :)

Dávid nyolcévesen kezdett zenélni, majd 12 évesen elragadták az elektronikus zene különböző stílusai. Elsősorban a Trap dalai, remixjei a legismertebbek, mert ahogy mondja „ebben a stílusban tudom a legjobban kifejezni magam”. Az As I Am című saját dala félmilliós nézettség felett jár, de a Bad and Boujee remixjét már több mint 4,5 millióan hallgatták meg. A legújabb Linkin Park és Akon feldolgozásai is milliós nézettséget hoztak eddig.

 

 

Az ötödik szederFESZT június 29-én kezdődik, ahol nagykoncertet ad a V-Tech, szólnak majd a legendás LGT dalai, mulattat Lagzi Lajcsi, felcsendülnek a legnagyobb rock-n-roll slágerek a Pedrofonnal, London és Ibiza után Csábon pörgeti a lemezeket Andrea Lane, zenél az Unlimited Souls és a The Crowd Európa egyik legjobb szájharmonikásával.

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK CIKKÜNKBEN

 

szederFESZT 2019

EZ, ATEMPO.sk