NÉZZÉTEK MEG: Elkészült a Dalfutár második klipje

Folytatódik Hajós András sorozata, a Dalfutár című műsor. Most megnézhetitek, hogy dolgozott együtt a második csapat és milyen lett a végeredmény..

Az adásban újabb izgalmas alkotókat ismerhetünk meg, akik egymásról nem tudva, mégis egymás munkájára hagyatkozva készítette egy dalt. A zeneszerző ezúttal Rakonczai Viktor, a szövegíró Vecsei H. Miklós, a producer Kozma Kata, az énekes pedig Szakács Gergő.

 

 

 

A sorozat koncepció változatlan: minden duplaepizód végén születik egy-egy dal, ezeket mindig más összetételű csapatok alkotják meg. Hajós András felkéri a zeneszerzőt egy vadonatúj szám dallamának megírására – amint ez elkészült, viszi tovább a szövegíróhoz. A zenét és az erre írt szöveget adja át Hajós a producernek, aki felhangszereli a dalkezdeményt – ezt végül az énekes kapja meg. A szereplők nem tudnak egymásról, így vakrepülésben alkotnak. A stúdióban találkoznak először, ott helyben kell végső formájára hozni – és persze felvenni – a közös szerzeményt. Az alkotói csapatmunkát Hajós András vezényli le.

Az új epizódok hétfőnként érkeznek, következő július 15-én. Mi már nagyon várjuk :)

EZ, ATEMPO.sk