HALLGASD MEG! Ed Sheeran új lemezén világsztárok sora szerepel

HALLGASD MEG! Ed Sheeran új lemezén világsztárok sora szerepel

Cardi B, Bruno Mars, Stormzy és még számos világsztár énekes és rapper működik közre Ed Sheeran új, No 6 Collaborations Project című új lemezén, amely július 12-én került a boltokba.

A 28 éves zenész, dalszerző, énekes, Ed Sheeran kislemezeket már megjelentetett új anyagáról. Az egyik az I Don't Care volt, amelyet Justin Bieberrel készített, öt hétig vezette a brit listát, a másik pedig a Cross Me, ebben Chance the Rapper és PnB Rock működött közre.

A tizenöt számos albumon az Atlanti-óceán mindkét oldaláról több világsztár énekel vagy rappel. Köztük van az amerikai Cardi B, Bruno Mars, Camila Cabello, Travis Scott, HER, Meek Mill, Skrillex és Khalid. A Remember the Name című dalban a két rapper óriás, Eminem és 50 Cent tíz év óta először hallható közös felvételen.

Szintén szerepel a lemezen három élvonalbeli brit rapper, Stormzy, Dave, illetve J Hus; utóbbi az amerikai sztárral, Young Thuggal közösen. Szintén feltűnik az albumon a brit R&B énekes, Ella Mai.

Dallista

1. Beautiful People (feat. Khalid)

 

2. South of the Border (feat. Camila Cabello & Cardi B)

 

3. Cross Me (feat. Chance the Rapper & PnB Rock)

 

4. Take Me Back to London (feat. Stormzy)

 

5. Best Part of Me (feat. YEBBA)

 

6. I Don't Care - Ed Sheeran & Justin Bieber

 

7. Antisocial - Ed Sheeran & Travis Scott

 

8. Remember The Name (feat. Eminem & 50 Cent)

 

9. Feels (feat. Young Thug & J Hus)

 

10. Put It All On Me (feat. Ella Mai)

 

11. Nothing On You (feat. Paulo Londra & Dave)

 

12. I Don’t Want Your Money (feat. H.E.R.)

 

13. 1000 Nights (feat. Meek Mill & A Boogie wit da Hoodie)

 

14. Way To Break My Heart (feat. Skrillex)

 

15. BLOW - Ed Sheeran, Chris Stapleton & Bruno Mars

 

A sztárközreműködők nélkül is rendkívül sikeres Sheeran gyakran dolgozik együtt rapperekkel: a No 5 Collaborations Project című, 2011-ben megjelent EP-n JME, Ghetts és Wiley, az egy évvel későbbi The Slumdon Bridge című EP-jén Yelawolf hallható. Eminemmel közös, The River című daluk vezette a listákat, a már említett Stormzyval pedig Shape of You című száma remixe készült.

Ed Sheeran Divide című stúdióalbuma világkörüli turnéja alatt rögzítette a No 6 Collaborations Projectet. Legutóbbi lemeze 2017 legjobban fogyó anyaga volt, a hozzá kapcsolódó koncertsorozat a hírek szerint meg fogja dönteni a U2 2009-2011-es turnéja számait, amely az eddigi legnagyobb bevételű széria volt.

A brit sztár, aki fellép az idei Sziget fesztivál augusztus 7-i nyitónapján, az elmúlt tíz évben több mint száz zenei díjat kapott, köztük négy Grammyt, számait többmilliárdszor nézték meg a legnagyobb videomegosztón. Shape of You című felvételét egyedül csaknem négymilliárdszor. Az eddig három stúdiólemezt készített Ed Sheeran a Grammy-díjak mellett nyert már négy Ivor Novello-díjat, öt Brit Awardsot, hat Billboard Awardsot és 2017-ben a Brit Birodalom Rendje tagja is lett, utóbbit zenei tevékenységéért és a jótékonyság terén végzett szolgálataiért érdemelte ki.

EZ, ATEMPO.sk / MTI