Itt a Coconut Winter Cövér Band igazi nyári slágere (+SZÖVEG)

ÚJDONSÁG: Itt a Coconut Winter Cövér Band igazai nyári slágere (+SZÖVEG)

Két év után új nyári slágerrel jelentkezik Szabó 'Gila' Ádám és őrült csapata, a Coconut Winter. A Cövér Band-é alakult formáció ezúttal keményen a húrok közé csap és így hódít a plázson.

„A Föld forgása inspirálta a dalt, hisz egy év után újra nyár van! Egy nagyon sötét szobában könyvek közt vártam arra a pillanatra, amikor végre levizsgázom, és újra kimehetek a szabadba. Megtörtént. Ennek úgy megörültem, hogy azonnal visszamentem egy másik még sötétebb szobába, ahol csináltam egy dalocskát.” - árulta el Gila.

A dalt Ádám a Coconut Winter Cöver Band oszlopos tagja írta. „A többiek mostanában semmit sem csinálnak. Kivéve Sanyát, aki a videoklipet csinálta. Kristóf és Szaki az égvilágon semmit sem csinált, de rájuk ez máskor is jellemző.” - tette hozzá a zenekarvezető.

De hogy lesz-e folytatása ennek az őrületnek? „Nem lesz, mert mire beköszönt a (kókusz) tél, ismét karcsú és bicepszuális leszek! Tehát legfeljebb Coconut Winter Car Chew Band lesz! De a Hope Red él és virul, születnek a dalok. A Coconut Winter pedig pirul. Részben a napon a készülő anyagok forgatásán, másrészt meg eme anyagok tartalma miatt. Majd meglátjátok!”

Szeretitek a szocskát? Nem?! Akkor hallgassátok e dalocskát!

 

 

Dalszöveg

Elhíztam, tudom, látod,
hétfőn kezdem a diétákot,
konzolon játszom a játékot,
nájkiban eszem a fánkot.

Vettem biciklit kettőt is,
a diétás por megvan mind,
az most is aktuális,
hogy nem vagyok bicepszuális.

Nem vagyok ..!

Hawaii pizza, ha vaj, kenyér,
az ananász fogyaszt, ne félj!
Pincémből a klímámmal
olyan jó, hogy végre nyár van!

Olyan jól nézel ki, utállak,
ficamodjon ki a lábad!
Feküdj csak egész nyáron,
addig hódítok én a plázson!

Addig hódítok én a plázson!

Olyan jó, hogy végre nyár van!

EZ, ATEMPO.sk