NÉZZÉTEK MEG: Ilyen dalt készített a Dalfutár harmadik csapata

Folytatódott Hajós András sorozata, a Dalfutár című műsor. Most megnézhetitek, hogy dolgozott együtt a harmadik csapat és milyen lett a végeredmény..

Ismét négy alkotót kért fel András, hogy egymásról nem tudva készítsenek egy közös dalt. A stílus különböző a cél azonos: összehozni egy különleges szerzeményt. A zeneszerző Bozóky Lili, a szövegíró Wolfie, a producer Moldvai Márk, az énekes pedig Freddie.

 

 

 

A sorozat koncepció változatlan: minden duplaepizód végén születik egy-egy dal, ezeket mindig más összetételű csapatok alkotják meg. Hajós András felkéri a zeneszerzőt egy vadonatúj szám dallamának megírására – amint ez elkészült, viszi tovább a szövegíróhoz. A zenét és az erre írt szöveget adja át Hajós a producernek, aki felhangszereli a dalkezdeményt – ezt végül az énekes kapja meg. A szereplők nem tudnak egymásról, így vakrepülésben alkotnak. A stúdióban találkoznak először, ott helyben kell végső formájára hozni – és persze felvenni – a közös szerzeményt. Az alkotói csapatmunkát Hajós András vezényli le.

Az évad utolsó epizódja augusztus 5-én érkezik.

EZ, ATEMPO.sk