Hallgass bele Ákos új lemezébe – Idősziget

Négy év után új stúdiólemezzel jelentkezik Ákos. Az Idősziget címet kapott album 2019. október 2-án jelenik meg gazdag képanyaggal, 32 oldalas füzettel CD-n, de digitálisan is elérhető lesz az ismert szolgáltatóknál.

A kiadványon tizennégy tétel kapott helyet: a tavalyi HAZATALÁL EP sikerdalai (pl. a HAZATALÁL vagy a NEM KELL MÁS VIGASZ) újrakevert, újramaszterelt formában szerepelnek az albumon további tíz vadonatúj kompozíció társaságában. Sok slágervárományos szerzeményt és más érdekességeket is tartogat az album, például Ákos 17 éves lánya, Anna szerzőként és énekesként is ezen a lemezen hallható először!

A felvételeket Ákos hangstúdiójában rögzítették és keverték, a maszter is itt készült. Bízvást elmondható, hogy ez a Xolar Stúdió eddigi legkomplexebb felvétele, akusztikus dobokkal, hagyományos módon rögzített gitárokkal, rafinált, a '80-as éveket idéző szintetizátorhangzással, bonyolult vokálokkal, sokrétű keverési- és maszteringmunkával.

A megjelenésig minden nap egy 30 másodperces előzetes jelenik meg az új dalokból a youtube csatornáján. Eddig a Nyitány és a címadó szerzemény érhető el:

 

 

 

Ákossal élőben szombaton Dunaszerdahelyen is találkozhatunk, ahol a 39. Hagyományos Csallóközi Vásár keretében 20.00 órától ad koncertet.

ATEMPO.sk