KLIPPREMIER: Megjelent a komáromi Mr. Andreas újdonsága - TE + ÉN

KLIPPREMIER: Megérkezett a komáromi Mr. Andreas újdonsága - TE + ÉN

A komáromi Csonka Andreas új, érzelmes dallal jelentkezik. A zenész, producer nem csak előadóként, de a hozzá készült klip készítőjeként is jegyzi az újdonságot.

A TE + ÉN-hez készült kisfilm már az őszi hangulatot idézi. „Egy általános szerelmi problémát próbáltam vizuálisan megjeleníteni, amikor két ember között nem tud kialakulni egy tartós viszony és nem találják a helyük a világban. Nem tudnak mit kezdeni azzal az űrrel, amit maguk után hagytak a szakítással. A lány fut, rohan a klipben, mintha menekülne a világ elől, szomorú, meggyötört.” - árulta el Andreas.

A klip készítésénél a már jól meg szokott csapatával dolgozott a 2011-es Megasztárban feltűnt énekes.

„Régebb óta foglalkozom film és klip készítéssel, vagyis magamnak és más ismert előadónak is forgatunk klipeket a 3Stars Pictures alatt.

Az egész forgatás Gútán zajlott a Vizimalom mögötti területen, illetve Madarász Diana fotó stúdiójában. Jó hangulatban forgatunk Gőgh Krisztián operatőr, Erik Dang Dinh gyártásvezető és Bence Flóra klipben szereplő modell társaságában.”

Természetesen a dal is Mr. Andreas saját szerzeménye. „A munka nagy részét már a kezdetektől magam végzem: szövegírás, zeneírás, hangszerelés. Egyedül a mix-nél és master-nél segítkezett Vajdis barátom."

És akkor jöjjön az újdonság:

 

 

De nem áll meg az élet Andreas körül. A sikeres nyári turné után jön a klubszezon. "Indulnak a bulik, de legközelebb Egerben, a Borfesztivál színpadán is látható leszek. Mindenről naprakészen értesülhettek a Facebook oldalamon is.”

A fellépések mellett jönnek az újabb dalok, klipek, együttműködések.

„Szerencsére nagyon sok projekt van, melyeken már most dolgozunk. Hamarosan jön az Igni + Burai + Andreas triumvirátus egy bulizós dallal. Megpróbáljuk visszahozni a nyári hangulatot. Pár héten belül pedig megkezdjük Curtis-el a stúdiómunkát, majd a klip forgatást. Jelenleg ez az egyik kedvenc projektem, már a dalszöveg és zene irásánál is éreztem, hogy különleges lesz. Nagyon várjuk a közös munkát."

Sok sikert kívánunk mi is és majd portálunkon is bemutatjuk a végeredményeket.

KORÁBBI INTERJÚNK ANDREASSAL

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk