PREMIER: Új dallal jelentkezik Hushegyi János - It`s Time

Megjelent Hushegyi János legújabb dala It`s Time címmel. A videó felvételei a Szenci Városi Múzeum termeiben készültek, amelyeket saját maga rögzített.

János a dalt még 2018 novemberében játszotta fel a galántai Gila stúdióban másik két számmal együtt. Az elsőt Van aki más címmel még augusztusban mutattuk be és a harmadik szám is hamarosan elérhető lesz a saját youtube csatornáján.

„Az It`s Time az egyik legrégebbi dalom, ezért is örülök annak, hogy rögzítettük és videó is készült hozzá. A számot kb. 8 évvel ezelőtt írtam, akkor még nem nagyon tudtam angolul, így a szöveg megírásával egy kedves ismerősöm segített. Bár a dal alapja klasszikus 12-es blues, mégsem egy tipikus blues számot hallhatunk.” - árulta el János.

 

 

Időközben új koncertdátumokkal is bővült a gitáros, énekes naptára. November 16-án a pozsonyi Scherz kávézóban ad egy kis koncertet, majd december 21-én a dunaszerdahelyi NFG klubban lép fel közösen a somorjai Varkocs zenekarral. Az új évet, január 18-án a somorjai Mozi kávézóban kezdi egy nagyobb szabású szóló koncerttel és február közepén Szencen fog  színpadra állni.

EZ, ATEMPO.sk