Dupla albumot ad ki a Coldplay – három dal már elérhető

A Coldplay rajongói hamarosan kezükben tarthatják a zenekar nyolcadik stúdióalbumát, ugyanis November 22-én érkezik az “Everyday Life”.

Az 53 percnyi zene dupla lemezre került, a banda kettéosztotta a dalokat: a repertoár első fele a “Sunrise”, azaz napfelkelte, a második fele pedig a “Sunset”, vagyis napnyugta címet kapta. A rádiós listákon már két új dal is előkelő helyeken szerepel, az “Orphans” és az “Arabesque” máris a közönség nagy kedvencei lettek.

 

Coldplay

 

A világ egyik legnépszerűbb zenekarának a friss lemez bejelentésének napján debütált az albumhoz kapcsolódó első klipje, amely az “Orphans” című dalhoz készült.

 

 

Ma pedig elérhetővé vált a címadó dal is. Hallgassátok meg:

 

 

Az “Everyday Life” nem csak azért különleges, mert két részes album, hanem azért is, mert a borítót a Coldplay gitárosának, Jonny Bucklandnak nagyapja, és az ő zenekarának egy 1919-es fotója inspirálta.

 

 

A brit együttesnek olyan szenzációs slágereket köszönhetünk, mint a Spotify-on több mint 1 milliárd streamet generáló The Chainsmokers-el közös „Something Just Like This”, vagy a nagysikerű „Paradise” című daluk, ami a YouTube-on több, mint 1 milliárd megtekintésnél jár.

ATEMPO.sk