ÚJDONSÁG: Felvidéki zeneszerző írt dalt Freddie-nek - Napló

ÚJDONSÁG: Felvidéki zeneszerző írt dalt Freddie-nek - Napló

A különleges hangú énekes ezúttal egy érzelmes szerzeménnyel ejti rabul hallgatói szívét, és persze fülét. A „Napló”-ban a zongoraművész zeneszerzővel, a szepsi születésű Demko Mátyással dolgozott együtt.

„Ez a dal sokáig fiókban volt. Nagyjából egy éve írhattam. Azt hittem nem fog vele történni semmi. Mára meg itt van készen. Hallgassátok és szeressétek, amennyire én is szeretem, mert ez az eddigi dalaim közül a legőszintébb.” - tette közzé közösségi oldalán Matyi.

A szöveget a zeneszerző elképzelései alapján Hujber Szabolcs írta, aki többek közt olyan nagysikerű dalok születésében működött közre, mint a „Távol” Pápai Jocitól, de rendszeresen ír a Margaret Islandnek és Péterfy Borinak is.

A dalban gitáron Kozma Norbi, basszusgitáron pedig Vígh Arnold működött közre.

„Nagy tisztelője vagyok Hujber Szabi munkásságának, Matyival pedig többször is zenéltünk már együtt. Egy kérdésem volt a szöveggel kapcsolatban, mégpedig, hogy személyes történet ihlette-e a szövegét. Mikor azt a választ kaptam, hogy igen, beleugrottam a szerepbe, átéltem a helyzetet, és igyekeztem a legnagyobb szenvedéllyel és fájdalommal énekelni az ő bánatát.” - mondta Freddie.

A videóklipben hűek maradtak a dal történetéhez.

„A klipforgatás remek volt, mindenképp tiszteletben akartam tartani, hogy egy kedves barátom igaz története az alapja a dalnak, így nem is akartam kiegészíteni, elferdíteni, magamra formálni, csak hozzátettem a saját személyiségem.”

Az énekes ezzel a szerzeménnyel szeretne vigaszt nyújtani mindenkinek, aki járt már hasonló cipőben.

 

 

EZ, ATEMPO.sk