ÚJDONSÁG: Közös ütős dalt készített a Cloud 9+ és az AWS - Engedd el

ÚJDONSÁG: Közös ütős dalt készített a Cloud 9+ és az AWS - Engedd el

A két banda (AWS, Cloud9+) és a dj / producer JumoDaddy közös országos turnéra indul, amely beharangozójaként / koronázásaként egy közös számot is kiadtak. Az "Engedd el" című rockdalhoz egy közös csapatós videó társult, a dal a közös turnéállomásokon, illetve a december 29-i évzáró Cloud 9+ bulin is elhangzik majd!

A Cloud 9+, az AWs, JumoDaddy és Gekko december 6-án indul országos turnéra, hogy egy egyedi, rock-elektro-rap stíluskavalkádot ajánlanak a közönségnek. "

Az volt a célunk, hogy kilépjünk a komfortzónánkból és a megszokott közegből, és egy kísérletezőbb, színesebb zenei palettát kínáljunk a közönségünknek."

A koncertturnéhoz egy turnéhimnusz is készült, amely az előadók első koncertélményét idézi fel, és amelyet több éves tervezés előzött meg.

Évek óta tervezzük a közös munkát, és nagyon örülünk, hogy idén végre összejött a projekt!

A "Viszlát nyár" feldolgozás irgalmatlan sikere bebizonyította, hogy mind alkotói, mind közönségi oldalról van igény egy közös számra. Energikus összmunkáról volt szó, ami szerintünk a számon is meglátszik, JumoDaddy elektronikai elemeinek köszönhetően pedig még izgalmasabb és színesebb zenei világot értünk el." - mondta Szivák Zsolt.

"Olyan dalt akartunk, ami egy mindenki által megélt, közös élményről szól. Az "Engedd el" az első koncertélményünket dolgozza fel.

A félelmet, rémületet, amivel indul, majd azt a folyamatot, ahogy ez az élet részévé válik.

Egy offenzív, kőkemény közeg a rockszcéna, számunkra mégis egy biztos hely, ahol leadhatjuk a stresszt és a hétköznap által generált problémákat és feszültséget" – tette hozzá Siklósi Örs, az AWS frontembere.

 

 

AWS x CLOUD9+ x JUMODADDY x GEKKO turné 2019 állomásai:

12.06 - Veszprém / Expresszó
12.13 - Debrecen / Lovarda
12.21 - Pécs / Est Café
12.27 - Szeged / IH
12.30 - Székesfehérvár / FEZEN

ATEMPO.sk