Ruszó Tibi álma valóra vált (+VIDEÓK)

Közel fél év után győztes hirdettek az X-Faktor tehetségkutatóban. Egy kis felvidéki községből, a rimaszombati járásban fekvő Balogújfaluról indult útjára Ruszó Tibi, akinek szombaton este végül az álma valóra vált.

 

A több mint három órás műsorban négy alkalommal is színpadra állt a tehetséges énekes, akivel Zdroba Patrik és Vanek Andor versengett.

Az első kört Tibi nyitotta a Love Story film betétdalának magyar nyelvű változatával.

 

 

A második fordulóban első saját dalukkal léptek színpadra az énekesek. Ruszó Tibinek Romhányi Áron írt dalt Túl az álmokon címmel, melyhez mentora ByeAlex és Morocz Tamás készítettek szöveget. Az újdonság magáról Tibiről szól és a bejárt útjáról.

 

 

A két dal után a nézők szavazatai alapján egy versenyzőnek távoznia kellett és az Zdroba Patrik volt. Már az első körben hihetetlen mennyiségű szavazat érkezett az énekesekre, ami meghaladta a 700 ezert.

Különleges produkciók következtek, hisz mentorukkal álltak színpadra a versenyzők. Tibi és ByeAlex a Szívem udvarában című dalt választották, amely egy kevésbé ismert ByeAlex nóta, amit akusztikus verzióban adtak elő. Itt csatlakozott ismét Tibihez a szepsi Demko Matyi zongorán.

 

 

Végül jött az utolsó dala - amely az előválogatón elhangzott első dala is volt egyben – majd felállva tapsolta meg őt a közönség és mind a mentor. Ez volt Kökény Attila slágere, a Rád gondolok és a sírás fojtogat.

 

 

Ezek után jött az eredményhirdetés és Kiss Ramóna Tibi nevét húzta ki a borítékból. Így idén ő az, aki győztesként havi 1 millió forintot kap egy éven keresztül, valamint plusz 15 millió forint is elkölthet karrierje beindítására.

A végére pedig jöjjön amit ByeAlex Tibiről mondott: „A legkisebb fiú a meséből, aki eljön és győz”

GRATULÁLUNK mi is Tibinek és sok sikert kívánunk :)

 

 

 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk
Fotó: X-Faktor