ÚJDONSÁG: Nagy Bogi – Maradok (A DAL 2020)

Idén újra ott van A DAL 2020 legjobbjai között Nagy Bogi, akit tavaly ismerhettünk meg a válogató színpadán. Ezúttal is Molnár Ferenc Caramel dalával mutatkozik be, mely a Maradok címet kapta. Az újdonsághoz most megjelent egy szép klip is.

 

 

Nagy Bogit nagyon fiatalon ismerhette meg a közönség, mindössze 13 éves volt, amikor bekerült Az ének iskolája című műsorba.

2017-ben nemzetközi szinten is megmutatta tehetségét, a Malta International Singer Festival énekversenyén, ahol II. helyezést ért el.

2018-ban a Holnap tali című sorozatban alakította Jázmin szerepét a Petőfi TV-n. Bogi acapella stílusban dolgozta fel egyebek mellett a Punnany Massif legsikeresebb dalát, az Élvezd-et.

Karrierje első mérföldkövét A Dal 2019 hozta meg számára, ahol egyből a négy legjobb között végzett a Holnap című produkciójával.

2019 nyarán több mint tízezer ember előtt énekelte el dalát a Budapest Park színpadán Molnár Ferenc Caramel mellett. Ez a szakmai kapcsolat már több mint öt éve tart közöttük, ez idő alatt négy daluk született.

Jelenleg hangját a Premier Művészeti Szakgimnázium könnyűzenei szakán képzi, ahol többek között jazz éneklést is tanul.

EZ, ATEMPO.sk / A Dal