Varga Miklós fia is bejutott A DAL 2020 mezőnyébe: Varga Szabolcs - Pillanat

A fiatal Varga Szabolcs újoncként jutott be A DAL 2020 TOP30-jába és szombaton színpadra is ál. A Pillanat című dal zenéjét Szűcs Norbert szerezte, a szöveget pedig az énekes írta.

 

 

Varga Szabolcs az ismert énekes, előadóművész Varga Miklós és tánctanár édesanyja gyermekeként látta meg a napvilágot, így nem csoda, hogy már gyerekkora óta érdekli a színház és a zene világa.

Első komolyabb színházi szerepét tizenhárom évesen kapta a József Attila Színházban, ahol a „Csalóka szivárvány” című darab gyermek főszerepét játszotta. Azóta színpadra lépett számos rockopera szereplőjeként, köztük a Hősök terén bemutatott „Trianon” című darabban, illetve a Papp László Budapest Sportaréna közönsége is láthatta az „Itt élned, halnod kell” című zenés történelmi játék és a „Talpra Magyar!” rockoperában.

A fiatal zenész a színház mellett a televízióban is próbára tette a tehetségét. 2018-ban egy könnyűzenei televíziós vetélkedőn mérettette meg magát, amit Vastag Tamás párjaként meg is nyert.

A Corvinus Egyetem média és kommunikáció szakos hallgatója művészeti képzését a Petőfi Musical Stúdió tagjaként folytatja, ahol a színészet mellett éneket és táncot is tanul. Emellett szinkronszínészként is bontogatja a szárnyait, számos rajzfilm karakternek kölcsönözte már a hangját.

EZ, ATEMPO.sk / A Dal
Fotó: Facebook