Micsoda elegancia – itt az Estendøn klipje, a Körökben

Tíz hónap után megérkezett a farnadi Estendøn új klipje, és mindjárt hozzá is tesszük, hogy megérte várni rá! Egy igazán különleges helyszínen, hozzáértő emberekkel megszületett a Mantrafunk albumuk Körökben című dalának kisfilmje.

„Tavaly ilyenkor éppen az első zenekari fotózásra készülve választottuk ki a bélai kastélyt, ahol Čepec Laci fotográfus nagyon hangulatos felvételeket készített rólunk. Akkor beleszerettünk ebbe a környezetbe, mert van benne valamilyen elegáns vagányság... Így aztán adott volt, hogy egy klipforgatás idejére még visszatérünk az épületbe.” - tudtuk meg Kaszmán-Saróka Liliánától.

Ezúttal Molnár Csabával dolgoztak együtt, akinek a keze alól az elmúlt néhány hónapban sorra jöttek ki a jobbnál-jobb klipek. „Még 2018 tavaszán keresett meg bennünket Csaba, amikor egy rövid videót készített a komáromi és tatai régióról, és a videóhoz a mi zenénk hangzásvilágát választották ki. Így a Jahusszancs zenei alapját kellett a megfelelő rendezői irányadások alapján átdolgoznunk, hogy az majd igazodjon a kisfilm forgatókönyvéhez. Ekkor egyeztünk meg, hogy a jövőben videoklip ügyben még munkálkodunk együtt.” - tette hozzá az énekesnő.

A dal szövegét Liliána írta, amit a mindennapi harc ihletett tárgyaink sokaságával, ami sokszor körbe-körbe kígyózva vesz bennünket körül.

És akkor jöjjön a klip!

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Az Estendøn tagjai:

Bánovski Richárd - szólógitár
Kaszmán-Saróka Liliána - ének
Nagy Csomor András - hegedű
Recska Roman - szólógitár
Saróka Vajk Attila - basszusgitár
Smid Ádám - dob
Szebellai Dániel - szaxofon

A zenekar második lemeze, amelyen a Körökben is megtalálható márciusban fizikai formátumban is elérhető lesz. De addig is a zenekar YouTube csatornáján és különböző streaming szolgáltatóknál meghallgatható.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

„Az első lemezünk vinyl formátumban már teljesen elfogyott, CD-ből már alig van néhány darab. Leginkább koncerteken érhető el, de szívesen postáztuk is.” - mondta Liliána.

Mindeközben a zenekar már munkálkodik a harmadik lemez dalain, nekifogtak a demók elkészítéséhez, úgymond határokon átívelve, ugyanis gitárosaik jelenleg külföldön tartózkodnak.

Nyártól pedig újra láthatjuk őket a színpadokon és elkezdődnek majd a stúdiómunkálatokat is. Mi már most kíváncsian várjuk az új anyagot :)

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk