10 éves az Ahogy esik, úgy puffan csapata - Csuja Imrével ünnepeltek (VIDEÓ)

Tíz éves fennállását ünnepelte március elején a RÉV - A Magyar Kultúra Házában az Ahogy esik, úgy puffan című improvizációs műsor csapata. Egy kis múltidézés mellett remek hangulatú este kerekedett különböző vicces feladványok segítségével.

Az este sztárvendége Csuja Imre volt, aki már sokadik alkalommal szerepelt az úgynevezett felvidéki Beugró-ban.

A feladatok kiagyalója és a műsor vezetője Majorfalvi Bálint volt (aki 2011-ben vette át a játékmesterséget Benkő Gézától, aki az alapcsapat tagjaként az első tíz estét vezényelte le 2010-ben). Olasz István, Nagy László (állandó résztvevőkként), valamint Jókai Ági, Téglás Márton, Szabó Viktor és Ollé Erik szórakoztatták még a nagyérdeműt a jubileumi estén.

 

Jelenet Csuja Imrével és Olasz Istvánnal

 

A tíz év alatt több mint negyvenen fordultak meg a műsorban, többek között Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter, Debreczeny Csaba, Szabó Győző, Száraz Dénes, Gubík Ági és Lengyel Tamás is. Állandó játszók voltak 2013-ig Bandor Éva és Derzsi György.

Az utóbbi években a csapatnak szokásává vált kimozdulni is Komárom városából, közel tíz helyet látogathatott meg a folyton változó összetételű produkció, több helyszínen már visszatérő vendégnek számít az Ahogy esik.

 

Jelenet Csuja Imrével, Jókai Ágival és Szabó Viktorral

 

Az Ahogy esik úgy puffan csapat tagjai, a műsorok szervezői hálásan köszönik a közönség eddigi figyelmét, s remélik, alkalom nyílik a közeljövőben is minél több színvonalas, vidám este létrehozására.

ATEMPO.sk