VIDEÓ: Boggie új live session sorozattal jelentkezik

Csemer Boglárka, azaz Boggie egy új élő zenés sorozattal jelentkezik a Youtubeon Live Session 2020 címmel. A világban jelenleg zajló eseményekre való tekintettel a sorozat üzenete: Hallgass koncertet otthonról!

“A Nem kell bántani című szám születésekor álmomban nem gondoltam volna, hogy ez a dal ennyiféle kontextusba helyezhető. Szeressük, támogassuk egymást, ne ítélkezzünk, azért mert valaki máshogy gondolkodik. A cél közös, mégha a gondolkodásmód sokszor nem is.”

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

“Amikor a Végtelen felvételét készítettük, én már 3 hónapos várandós voltam, de még nem tudta senki:-) Eredetileg nyárra szántam nektek ezeket a videókat, két szoptatás között, de gondoltam, most mindenkinek jobban esik egy kis muzsika! Kitartás, szeretet, nyugalom és béke Mindenkinek!” - írta Boggie a közösségi oldalán.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

UTAZOM

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

CAMOUFLAGE

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Csemer Boglárka Boggie énekes, dalszerző már évek óta a hazai zenei élet szereplője. Kisgyerek kora óta tudatosan készült a zenei pályára, folyamatosan képezte magát. A népzenétől, a klasszikus zenén, a jazzen és a popon keresztül sok mindenbe belekóstolt. Ismertté Parfüm című klipje megjelenésével vált.

Olyan elképesztő sikereket tudhat maga mögött, mint az amerikai Billboard listás első nagylemeze, melyen szerepel a világkörüli utat bejárt Parfüm című szerzemény. Második lemezéért megkapta a legrangosabb hazai elismerést a “Legjobb Pop Album” - nak járó FONOGRAM díjat. 2015-ben megnyerte a DAL című műsort az egyszálgitár kíséretes "Wars for Nothing" című dallal. 2017-ben jelent meg harmadik albuma 3 címmel.

Balla Mária, ATEMPO.sk