KARANTÉNVIDEÓ: A Fatal Error otthonmaradásra buzdító klipje - Maradj velem otthon

Megjelent a Fatal Error rockzenekar közösségi karanténvideója a legnagyobb videómegosztón. A Maradj velem otthon című szerzeményük a Petőfi Rádió felhívására született, melyben a Talpra magyar műsorvezetői arra kérik a magyar zenészeket, hogy otthonmaradásra buzdító dalokat írjanak.

“Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a jelenlegi helyzetben mindenki megőrizze nyugalmát, hidegvérét, és ha teheti, maradjon otthon. Hatalmas köszönet és tisztelet mindazoknak, akik az élelmiszerboltokban, az egészségügyben, vagy egyéb módon dolgoznak, hogy ellássanak minket.

Csináltunk egy dalocskát, és a barátainkkal, a Fatal Error Family segítségével egy szó szerint értendő HOME-videót is. Reméljük tetszeni fog, és talán valakinek segíteni tudunk a dallal. Ölelünk mindenkit (persze csak virtuálisan), vigyázzatok egymásra!” - üzente a Fatal Error a közösségi oldalukon.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A Petőfi Rádió felhívása továbbra is él, a műsorvezetők várják a magyar zenészek dalait! Vajon kik követik a Fatal Error, Deniz és Pély Barna példáját?

Balla Mária, ATEMPO.sk