Zsapka Attila szobakoncert sorozatot indított kicsiknek, nagyoknak (+VIDEÓK)

Zsapka Attila szobakoncert sorozat indított kicsiknek, nagyoknak (+VIDEÓK)

Zsapka Attilát is megérintették a világban zajló kényszerállapot körülményei. Mivel a jelenlegi helyzet miatt a nyilvános fellépések, illetve koncertet nem engedélyezettek a művészek home videókat készítenek, hogy a rajongók ne maradjanak ezekben a nehéz időkben sem zene nélkül.

Ő is hasonlóképp cselekedett. Szobakoncert sorozatot indított. Eddig öt, közel fél órás videót jelentetett meg a közösségi oldalán, melyekben elsősorban versfeldolgozásokat hallhatunk különböző érdekességekkel kiegészítve. A koncertekkel egyszer a gyerekeket másszor a felnőtteket szólítja meg.

A sorozat elején kétnaponta adott koncerteket Attila közösségi oldalára, ám hogy jobban fel tudjon készülni és nagyobb örömet tudjon szerezni nekünk, ezentúl már csak hetente 1x, csütörtökön délután fogunk találkozni vele.

 

NÉZZÉTEK MEG AZ EDDIG KONCERTEKET

 

 

Reményei szerint akár a karantén időszak letelte után is megtartja ezen szokását, hogy az online térben is találkozhassunk egymással.

 

 

 

Gerendás Péter A száz éves pályaudvar című csodálatos szerzeményével búcsúzik a 4. videója végén. Az üzenete hasonló a sorstársaiéhoz: bírjuk ki ezt az időszakot!

“Voltak ennél sokkal rosszabb idők is! Amikor éppen arra utasították az embereket, hogy hagyják el az otthonaikat egyszer és mindenkorra. Ezekre a szomorú időkre emlékszem Gerendás Péter csodálatos szerzeményével…” - mondta Zsapka Attila.

 

 

Legújabb videójában pedig azt is elárulta, hogy hamarosan a kiskoncerteken elhangzó dalok eredeti verziói is fel fognak kerülni közösségi oldalára.

 

 

A következő adásra április 9-én, 16.00 órától kerül sor Zsapka Attila Facebook oldalán.

Balla Mária, ATEMPO.sk