A Csík Zenekar “home” videója - MARADJATOK OTTHON!!!! avagy Csillag vagy fecske karanténban

A világban zajló krízisesemények mindenki életét megváltoztatták. A sztárok és hírességek sem kivételek. Különféle karanténvideókkal buzdítják az embereket az otthonmaradásra.

A Kossuth-díjas Csík zenekar sem tétlenkedett. Elkészítették A MARADJATOK OTTHON!!!! avagy Csillag vagy fecske karanténban címet viselő “home” klipjüket, melyben az ismert Kispál és a Borz dalt dolgozták fel.

A videóban látható felvételeket a zenekar tagjai saját otthonukban rögzítették, ezzel is biztatva minket, hogy az élet nem áll meg feltétlenül attól, hogy otthon kell maradnunk.

„Napjaink legfontosabb üzenetét mi sem győzzük eléggé hangsúlyozni: MARADJATOK / MARADJANAK OTTHON!!! – hogy mielőbb (egészségesen) találkozhassunk!” - írta a közösségi oldalán a zenekar.

 

 

Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy már 30 éve töretlen erővel, az idő, a divatok múlásával nem törődve, a nehézségeket leküzdve, a sikereket ügyesen kezelve létezik és dolgozik. Nos, ez a Csík Zenekar, a magyar népzenei élet egyik meghatározó szereplője.

FOTÓBESZÁMOLÓ A JUBILEUMI KONCERTJÜKRŐL

„Műsorunkban a közönségünk által szeretett igényes, sokszínű zenei világunkat visszük tovább az új dalainkban, miközben megidézzük azokat a régi szép összeállításokat is, amelyek nemcsak a mi szívünkben, a közönségünk lelkében, hanem az utóbbi évtizedek magyar zenei palettáján is nyomot hagytak végérvényesen.”

Tagok

Barcza Zsolt - cimbalom, harmonika
Csík János - hegedű, ének
Makó Péter - szaxofon, tárogató, klarinét
Kunos Tamás - brácsa
Majorosi Marianna - ének
Bartók József - bőgő
Szabó Attila - hegedű, gitár

Balla Mária, ATEMPO.sk