ÚJDONSÁG: Állj meg – nagy siker a 4S Street legújabb dala

ÚJDONSÁG: Állj meg – nagy siker a 4S Street legújabb dala

Új dallal jelentkezik a 4S Street zenekar Állj meg címmel. A csupán két éves erdélyi formáció 2019-ben adta ki a legelső nagylemezét Fellegvár címmel, de úgy néz ki, ebben az évben is új dalokra számíthat a közönség.

„A hosszú téli estéinket általában dalok írásával töltöttük és készültünk az idei koncertszezonra. Mivel az utóbbi minden bizonnyal még egy ideig várat magára, az elkészült dalokat mindenképpen a közönség elé szerettük volna tárni. Valamikor február közepén stúdióba vonultunk és felvettünk néhány dalt, amit tavaszi megjelenésre terveztünk.

Akkor még nem is sejtettük, hogy milyen nehézségek állnak előttünk, fel sem merült senkiben, hogy egyik napról a másikra ilyen helyzetbe találhatjuk magunkat. Szerencsésen alakult, hogy ezek a felvételek elkészültek, ugyanis ebben az időszakban stúdiómunkák lebonyolítása is lehetetlen lenne.” - árulták el a zenekar tagjai.

Az Állj meg két nap alatt több, mint tízezer megtekintésre tett szert, ami egyedi a zenekar történetében.

„Ez a dal tulajdonképpen első pillanattól kezdve bevéste magát a lelkünkbe, rögtön tudtuk, hogy érdemes vele foglalkozni. Valahogy mindenki megtalálta benne a helyét és első perctől kezdve magunkénak éreztük. Ennek köszönhetően a hangszerelés, stúdiómunka, és a klipforgatás is jó hangulatban telt, talán ez is lehet a titka annak, hogy rövid időn belül ekkora népszerűségre tett szert.”

 

 

A zenekar tagjai ígérik, hogy lehetőségeikhez mérten igyekeznek folyamatosan fenntartani a kapcsolatot a közönségükkel sőt, további dalok megjelenésének lehetőségét sem zárják ki.

ATEMPO.sk