VIDEÓ: Mulassunk otthonról a Pósfával - Rábaközi és Moldvai muzsika

VIDEÓ: Mulassunk otthonról a Pósfával - Rábaközi és Moldvai muzsika

A Pósfa zenekar továbbra is kitart az állításuk mellett, miszerint “Az élet a krízishelyzetekben sem áll meg…” . Folytatja a vidám egyvelegeinek a megosztását a közösségi oldalukon, hogy vígan teljenek a napjaink, ezekben a nehéz időkben is.

A néprajzi tájegység muzsikáját, melyekkel megörvendeztetnek bennünket szavazás alapján választják ki. “Úgy döntöttünk, szavazásra bocsájtjuk, mit szeretnétek hallani tőlünk a következő élő bejelentkezésünkben.” - írta a Pósfa a közösségi oldalán.

A döntés ezúttal egy Rábaközi és Moldvai egyvelegre esett, melyet nagy szeretettel ajánlunk figyelmetekbe.

 

 

 

“Köszönjük szépen, hogy néztetek bennünket. Tartsátok be az előírásokat, viseljetek maszkot, kesztyűt és lehetőleg maradjatok otthon. Kövessetek minket!...” - üzente a Pósfa zenekar. Ma este 20.30-tól pedig jön az újabb élő bejelentkezés.

OTT VOLTUNK: Lemezbemutatóval ünnepelt a 10 éves Pósfa zenekar

Az autentikus népzenét játszó csallóközi együttes 2010-ben alakult Gelle község egyik településrészén, amelyről a nevét is kapta. A Fölszállott a páva televíziós népzenei tehetségkutatónak köszönhetően Kárpát-medence-szerte ismerté váltak, ahol 2017-ben kategóriagyőztesként végeztek.

A formációhoz 2017-ben csatlakozott cimbalmon Gólya Márton József, majd 2018-ban Csiba Júlia énekesnővel egészültek ki.

Balla Mária, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András