ÚJ KLIP: Ölelni szavakkal - megjelent a Wellhello karantén-dala

A Wellhello Ölelni szavakkal című száma a bezártságról, elszigetelődésről szól, ami karantén idején akár szó szerint is érthető, de a dal jelentése ennél sokrétűbb: az életben állandóan velünk lévő belső harcokat, érzelmi nehézségeket dolgozza fel. Sokan kerülünk olyan helyzetbe életünk során, hogy sokáig nem láthatjuk a szeretteinket, ilyenkor új módokat kell találnunk a kapcsolattartásra és érzelmeink kifejezésére.

"Dalírási szempontból a karantén jót tett nekünk. Rég volt lehetőségünk ennyit itthon lenni, aztán ahogy teltek a hetek, kezdett felerősödni a szorongás, az aggódás a szeretteinkért, a vágy, hogy találkozzunk a barátainkkal." - mondta Diaz a helyzetről.

"Egy olyan helyzet állt elő a világban, amikor nem tudjuk megölelni azokat, akiket jó lenne, akik közel állnak hozzánk, de most mégis messze vannak. Ilyenkor válik a legfontosabbá, hogy megtanuljunk ölelni szavakkal, hogy kimondjuk egymásnak, amit érzünk. Ha most sem tesszük meg, akkor mikor?" - tette hozzá Fluor.

A dalhoz egy látványos animációs videóklip készült Emil Goodman rendezésében.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Az Ölelni szavakkal támaszt és vigaszt nyújthat mindenkinek, aki a mostani helyzetben otthon marad és úgy védi magát és szeretteit a fertőzéstől. Reméljük, hamarosan élőben is ölelhetjük egymást, addig is éljünk a szavak erejével és mondjuk el szeretteinknek, mit érzünk irántuk!

ATEMPO.sk