VIDEÓ: Fogadjuk meg a debreceni Pál utcai fiúk tanácsát - Mi vagyunk a Grund

Maradj otthon! Ez az a mondat ami kitölti a mindennapjainkat. Mindenki ezeket a szavakat szajkózza. Talán továbbra is meg kellene fogadnunk!

A debreceni Csokonai Színház, más intézményekhez hasonlóan szintén bizonytalan ideig bezárta kapuit a nagyközönség előtt. Ezen oknál fogva a Pál utcai fiúk csapata is csatlakozott a “maradjotthon” mozgalom csapatához. A Mi vagyunk a Grund című számuk a minap jelent meg a legnagyobb videómegosztó portálon.

“Bizonytalan ideig nem állhatunk színpadra, hogy onnan énekelhessük el együtt ezeket a bátorító sorokat, ezért most ilyen formában szeretnénk reményt, erőt adni ezekben a nehéz időkben, az összefogásra és egymás segítésére buzdítani mindenkit.

Eljött a pillanat, amikor a Pál utcai fiúk és a Vörösingesek is vállvetve kell, hogy harcoljanak egy nagy, közös célért! Soha ne feledjük, hogy egyedül gyengék, együtt erősek vagyunk! Védjük meg a hazánkat! Védjük meg a nagy, közös Grundunkat!” - írta a csapat a Youtubeon

“Mért félnénk? Mért élnénk? Ha nem egy álomért! Hej, hej, hej!” - a dal utolsó sorai elgondolkodtatóak!

 

 

Előadják: Pásztor Ádám (Boka), Szőke Olivér (Áts Feri), Holló Patrik (Vörösinges), Lehotai Miksa (Geréb), Csata Zsolt (Kolnay), Hajós Szilárd (Barabás), Papp Csaba (Nemecsek), Gábor Márkó (Geréb), Juhász Gergő (Pásztor), Ruff Roland (Csónakos), Magyar Vazul (Csónakos), Dobai Attila (Csele), Puskás Dániel (Pásztor), Kádár Szabolcs János (Boka), Gőz Márton (Richter), Bodnár Erik (Nemecsek), Boza Bence (Csele), Labanc Dániel (Richter), Szelle Szilárd (Áts Feri)

Zene: Dés László
Szöveg: Geszti Péter
Áthangszerelte: Gőz Márton

Balla Mária, ATEMPO.sk