FRISS-HAZAI: Új klipet készített a GHP – itt a Néha

FRISS-HAZAI: Új klipet készített a GHP – itt a Néha

A vírusjárvány előtt jelent meg a sikeres felvidéki hip-hop formáció, a GHP egyik saját dalának az újragondolása, és akkor még senki sem sejtette, mi vár ránk idén.

 

„Minket is eléggé megbénított a kialakult helyzet. A forgatások és a fellépések természetesen le lettek fújva, nem tudjuk mikor állhatunk újra színpadra. De próbálunk a lehető legtöbbet kihozni ebből a helyzetből.” - árulták el az együttes tagjai.

„Minden rosszban van valami jó is. Több időt töltöttünk a szeretteinkkel.

És egy kicsit azért sikerült pihennünk is. Nekünk szerencsénk van, mert családi házban élünk mind a hárman, nem a négy fal köze vagyunk zárva.”

 

GHP

 

De most a rajongók nagy örömére több mint egy év elteltével új dalt hozott a GHP Néha címmel. Eredetileg más klipet tervezett a csapat a felvételhez, de alkalmazkodtak a körülményekhez.

„Maga a dal már jóval hamarabb készen volt, csak a klip hiányzott hozzá. A rendeletek végett mi magunk forgattuk le és egy nagyon jó barátunk, Paxel vágta össze a jeleneteket.

Az egész klipet egy okos telefonnal készítettük, mivel nem áll rendelkezésünkre profi felszerelés és a rendeletek nem tették lehetővé, hogy mással dolgozzunk.”

A dalt az idő múlása ihlette. „Az hogy mi is évről évre idősebbek leszünk és teljesen más témák foglalkoztatnak, mint 5 évvel ez előtt, még is bele szeretnénk kapaszkodni az égbe és vissza tévedni néhány pillanatra.”

És akkor jöjjön az újdonság:

 

 

A korlátozások ellenére is próbál az együttes dolgozni.

„Kisebb-nagyobb sikerrel már néhány új dalt össze is raktunk. Idén szeretnénk minél több felvételt, klipet megjeleníteni, hogy jövőre száz százalékosan tudjunk a fellépésekre összpontosítani.”

És a végére üzen is rajongóknak a GHP: „Vigyázzatok magatokra, egymásra és kitartást kívánunk. Figyeljenek minket a YouTube-on, a közösségi hálón és a digitális platformokon, mert érkeznek az új dalok.”

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk