NÉZD MEG: Így dolgozott a Dalfutár új évadának első csapata

Elindult Hajós András zenés műsorának, a Dalfutárnak új évada és az első csapat már el is készítette az első dalt, klipet. 

A legújabb epizódjában ismét négy alkotó készített egy közös dalt úgy, hogy közben semmit nem tudnak egymásról. A szerzők között a dalfutár, maga András közvetít.

A zeneszerző ezúttal Karácsony János James, a szövegíró Egyedi Peti, a produceri feladatot az Antares zenekar látja el, az énekes pedig Hegyi Dóri Ohnody.

 

 

 

A koncepció továbbra is változatlan: minden duplaepizód végén születik egy-egy dal, ezeket mindig más összetételű csapatok alkotják meg. Hajós András felkéri a zeneszerzőt egy vadonatúj szám dallamának megírására – amint ez elkészült, viszi tovább a szövegíróhoz. A zenét és az erre írt szöveget adja át Hajós a producernek, aki felhangszereli a dalkezdeményt – ezt végül az énekes kapja meg.

A szereplők nem tudnak egymásról, így vakrepülésben alkotnak. A stúdióban találkoznak először, ott helyben kell végső formájára hozni – és persze felvenni – a közös szerzeményt.

Az alkotói csapatmunkát Hajós András vezényli le.

 

És akkor az új klip:

 

Az új epizódok hétfőnként érkeznek a műsor Youtube csatornáján, ahol ma este egy újabb csapatot ismerhetünk meg.

EZ, ATEMPO.sk