Zárd a nyarat Ya Ou és Pribelszki újdonságával – Találkoznánk

ÚJDONSÁG: Ya Ou feat. Pribelszki – Találkoznánk

Magával ragadó, őszinte szerzeménnyel jelentkezett Ya Ou énekes-dalszerző - megérkezett a Találkoznánk, amit ezúttal a népszerű rapperrel, Pribelszkivel közösen jegyez.

„A Találkoznánk témája a megcsalásból származó csalódást foglalja rímekbe. Egy olyan szituációt ír le, amikor a hűtlen fél felelőtlenül, tetteinek következményeit nem vállalva cselekszik, majd megbánja azokat” - mesélte a szövegről az énekes.

„Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor valaminek vagy valakinek az elvesztése ébreszt rá arra, hogy mennyire sokat is jelentett számunkra”.

A dalszöveget Ya Ou és Pribelszki Norbi közösen írta, így a Találkoznánk mindkét előadó tapasztalataiból és érzéseiből merít. A produceri munkálatokat pedig ezúttal is Ya Ou jó barátja, Ferencz Péter Peet látta el, akivel több számon is dolgoztak már együtt. Az újabb közös munka végeredménye pedig egy pulzáló, rádióbarát alappal és könnyen megjegyezhető vokállal fűszerezett felvétel lett.

 

 

Ya Ou-t 2012-ben ismerhette meg a közönség az X-Faktorban, amikor a ByTheWay nevű formációban énekelt, amellyel BRAVO Otto díjat is nyert „az év felfedezettje” kategóriában. Tavaly pedig a TV2 Sztárban Sztár leszek! produkciójában remekelt hétről hétre, ahol egyenesen a második helyig menetelt a sokszínű énekes. Azóta sem pihen, folyamatosan jelentkezik olyan jobbnál jobb kiadványokkal, mint a különleges „Légy valaki másnak”, vagy a lendületes „Rabod vagyok”.

ATEMPO.sk